Ongewenst racistisch, en nu dan?

​Racism is still alive, yellow tape and colored lines

Fuck that, n***a look at that line, it’s so divers

They getting off work and they wanna see Kendrick

-Kendrick Lamar

Ik ben Jasper en ik heb het gore lef om anno 2017 een heteroseksuele, witte man van begin 30 te zijn. In het openbaar maar liefst! Waar iedereen het kan zien!

Ik ben constant racistisch in mijn doen en laten, ook al weet ik het zelf niet. Maar het heeft iets te maken met het kopen van, of inspiratie halen uit, andere culturen. Maar omdat ik mezelf natuurlijk nooit uitvoerig in de struggle van desbetreffende volkeren heb verdiept moet ik er met m’n witte poten vanaf blijven.

Want dat is arrogant en neerbuigend, heb ik onlangs geleerd. Ik ben gestopt met hiphop te luisteren en ik blijf tegenwoordig netjes bij aardappels, groente en vlees. Out of the woods right? Wrong!

Door het koloniale verleden van mijn land zit er voor altijd een schandvlek op elke witte ziel die in dit land geboren is en gaat worden. En terecht. Op de blote knietjes en boete doen.

Nu heb ik dus een briljante oplossing bedacht. “Het nationaal excuus”. Elke blanke Nederlander ouder dan de leeftijd van 5 moet onder straffe van een geldelijke boete, voor bevrijdingsdag 2018 via nationaalexcuus.nl een video boodschap opnemen waarin duidelijk en welgemeend sorry wordt gezegd voor ons chronisch latent racisme

Het wordt een heel spektakel met BN’ers enzo. De slogan wordt :
“op 5 mei zeg ik sorry, jij ook?”

Na voltooing is de website een levend archief van ons nationaal boete doen. En kunnen de liefhebbers zich 24 uur per dag laven aan de tranen van een schaamteloos volk.

Kaulo Tatta’s.

Jay Odd-ist Esquire 27-04-2017

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s